Hellerup vs. Bogø

Skat, hvad laver 12 døde ænder i min IKEA-pose?

Jeg bruger Ikeas blå sække til alt. Men jeg havde ikke haft fantasi til at forestille mig, at de også er must haves, når ande- og fasanjagten går ind. Før der pludselig stod 12 døde ænder i en Ikea-sæk i entreen på Bogø. Med næb, øjne, fjer og fødder. Vores andel af de smukke torpedoformede fjerkroppe i den tætpakkede Range Rover.

Min mand var ualmindeligt tilfreds med sig selv. Han havde ramt alt, han pegede på. Og nu blev der drillet igennem over for de stakler i jægerflokken, der havde haft mindre held i bøssen, da de stod og lurede i andehullet i de tidlige morgentimer.

I min lejlighed i Hellerup har der ALDRIG stået et læs med døde fugle i fuldt ornat. Alt fjerkræ er båret op på 3. sal i renset, plukket, amputeret og oftest parteret tilstand  og pakket ind i cellofan.

Det er en af de ting, jeg lige har skullet lære på Bogø: At man, når man mindst venter det, pludselig står med x antal døde dyr, som skal renses, spises eller fryses – nu!

DSC_1459DSC_1461

 

 

 

Efterlad en kommentar